Het zorgcentrum

De Stichting Bejaardenzorg Lazaristen en Dochters der Liefde heeft het beheer over Zorgcentrum Vincent Depaul. Het zorgcentrum is ontstaan uit een kloosterverzorgingshuis dat is opgericht door de Congregatie der Missie Lazaristen en het Genootschap van de Dochters der Liefde. Deze heren en zusters vormen nog steeds een bijzondere groep met een eigen identiteit binnen ons zorgcentrum. Er wonen ongeveer 45 geindiceerde bewoners bij Vincent Depaul. 

 

Parkachtige omgeving

Rondom het gebouw ligt een schitterende parkachtige tuin met brede paden die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. In de tuin kunt u genieten van bloemen en planten die het grote gazon omringen. Of u kunt even tot rust komen bij de Mariagrot, de beelden van Sint Jozef, de heilige Jean-Gabriël Perboyre of de fontein. De fontein bestaat uit een zeskantige voet en een zeszijdige opbouw, die bekroond wordt door een wereldbol waarop de figuren van drie zusters en een pater zijn aangebracht. Op de muur van de binnenplaats waar deze fontein staat, is tevens een kleurrijk reliëf aangebracht waarop de geschiedenis van 100 jaar Lazaristen in Panningen is afgebeeld.

 

Centrale ligging

Zorgcentrum Vincent Depaul ligt midden in het centrum van Panningen met vele winkels en terrassen op loopafstand. Wij merken dat veel bewoners en hun familieleden hier volop gebruik van maken.

Direct bij het zorgcentrum beschikken wij over een ruime parkeerplaats.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.