Werken

Op dit moment werken er bij Zorgcentrum Vincent Depaul ongeveer 95 medewerkers. Dit zijn flexibele en gemotiveerde mensen met diverse opleidingen en achtergronden. Werken met ouderen is mensenwerk. Dat maakt dit werk zo boeiend. Zorgcentrum Vincent Depaul kent daarbij verschillende groepen bewoners zoals de Heren Lazaristen, de Zusters van de Dochters der Liefde en de niet-religieuze ouderen. Ieder met zijn eigen achtergrond en levensvisie.

Onze medewerkers verrichten hun werkzaamheden in het verzorgingshuis, op de afdeling kleinschalig wonen, bij de activiteitenbegeleiding, de facilitaire dienst of bij algemeen beheer. Daarbij staan onze bewoners altijd centraal. Onze organisatie heeft een open structuur en wij kennen een plezierige werksfeer.

 

Onze zorginstelling werkt conform de CAO V&V.

Zorgcentrum Vincent Depaul heeft diverse stagemogelijkheden, zowel op de zorgafdelingen als bij de facilitaire dienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze organisatie, via het contactformulier op deze website of u belt 077 – 30 88 755.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.