Keuken

Zorgcentrum Vincent Depaul beschikt over een eigen professionele keuken, waar medewerkers zeven dagen per week verse maaltijden bereiden. De ingrediënten zijn afkomstig van plaatselijke leveranciers en onze koks en keukenmedewerkers bereiden alles zelf. Dagelijks worden drie maaltijden aangeboden die u kunt nuttigen in de Refter. Voor de samenstelling van het menu is er regelmatig overleg tussen de koks en een diëtiste.

Bezoekers kunnen tegen betaling ook bij ons mee-eten. Het (vooraf) bestellen en het afrekenen van een maaltijd kunt u eenvoudig regelen bij de receptie.  

Tijden van de maaltijden:

  • 8.00 - 9.30 uur ontbijt
  • rond 12.00 uur warme maaltijd  
  • 17.30 uur souper

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.