Onze vers bereide warme maaltijden ook bij u thuis!

Zorgcentrum Vincent Depaul verzorgt in samenwerking met Vorkmeer sinds 1 maart 2016 Tafeltje-dek-je in 6 kernen van de gemeente Peel en Maas. Dit houdt in dat wij alle dagen van de week vers bereide warme maaltijden bezorgen in:

  • Panningen
  • Helden
  • Egchel
  • Beringe
  • Koningslust
  • Grashoek

Eigen keuken

In onze eigen professionele keuken wordt iedere dag vers gekookt. Niet alleen voor onze eigen bewoners maar ook voor ouderen die zelfstandig wonen. Wij werken met dagverse producten en koken mee met het seizoen. De ingrediënten zijn afkomstig van plaatselijke leveranciers en wij bereiden alles zelf. Als deelnemer van Tafeltje-dek-je krijgt u een 3-gangen menu dat bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Tafeltje-dek-je is voor Zorgcentrum Vincent Depaul een nieuwe dienst. Daarom zijn er ook nieuw maaltijdboxen en bijbehorend servies aangeschaft. Deze investering is mogelijk gemaakt door de Centrale Senioren Raad Peel en Maas, het Steunfonds Welzijn Peel en Maas en de gemeente Peel en Maas.

Aanvragen Tafeltje-dek-je

De prijs van een warme 3-gangen maaltijd bedraagt € 9,75. Woont u in een van bovenstaande kernen van Peel en Maas en wilt u minimaal 1 keer per week een warme maaltijd thuisbezorgd krijgen? U kunt ook meerdere dagen kiezen, zelfs alle dagen van de week. Dat bepaalt u helemaal zelf. Het is ook mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van deze warme maaltijdservice.

Voor het aanvragen van Tafeltje-dek-je kunt u contact opnemen met Wegwijzer van Vorkmeer. Wegwijzer is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 077 308 25 65.

Heeft u vragen over de maaltijden, dan kunt u contact opnemen met Zorgcentrum Vincent Depaul.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.