Cliëntportaal Vincent Depaul

Zorgcentrum Vincent Depaul heeft een digitaal cliëntportaal zodat u als bewoner of contactpersoon eenvoudig zelf in uw elektronisch cliënt dossier (ECD) kunt kijken. In een beveiligde online omgeving kunt u onder andere het Leefplan, de agenda en de rapportage over de zorg bekijken. Het is ook  mogelijk om het Leefplan digitaal te onderteken. Via uw smartphone, tablet of computer kunt u gemakkelijk alle informatie inzien.

In Nederland werken verschillende zorginstellingen met een cliëntportaal. Via deze link komt u direct op het digitaal cliëntportaal van Zorgcentrum Vincent Depaul.

Meer informatie over het digitaal cliëntportaal en hoe u zich kunt registreren is te vinden in de handleiding. Heeft u vragen over of problemen met het cliëntportaal, neem dan contact met ons op of rechtstreeks met uw EVV-er (Eerst verantwoordelijke verzorgende).

Voordelen digitaal cliëntenportaal op een rijtje:

  • altijd en overal inzage in het ECD/Leefplan
  • nog beter zicht op de geleverde zorg
  • heel toegankelijk en duidelijk leesbaar
  • handige agenda
  • overzichtelijk en actueel

Handleiding en veelgestelde vragen

Voor extra uitleg kunt u hier een handleiding en veelgestelde vragen downloaden.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.