Nieuwsbrief

Zorgcentrum Vincent Depaul heeft een eigen nieuwsbrief die een keer per twee maanden verschijnt. Deze nieuwsbrief is bedoeld voor bewoners, contactpersonen van bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Medewerkers en contactpersonen van bewoners ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Bij bewoners wordt de nieuwsbrief bij het appartement bezorgd. Vrijwilligers en contactpersonen kunnen kiezen of ze de papieren nieuwsbrief of de digitale versie per mail willen ontvangen.

In de nieuwsbrief stellen nieuwe bewoners, medewerkers en vrijwilligers zich aan u voor. Binnen onze kleinschalige organisatie kennen we elkaar allemaal persoonlijk. Wel zo leuk dat iedereen in de nieuwsbrief kan lezen wie de nieuwkomer is. Vervolgens maakt iedereen nog sneller en gemakkelijker contact met elkaar!

We vermelden ook lief en leed zoals een geboorte, jubileum of een overlijden. Daarnaast leest u in de nieuwsbrief een kort verslag van bijzondere activiteiten en worden aankomende activiteiten aangekondigd.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.