woensdag 05 februari 2020

Artikel over onze Dagontmoeting in FIJN magazine

Deze week valt de glossy FIJN magazine bij iedereen in Peel en Maas op de deurmat. Wat zijn we trots op het artikel over onze Dagontmoeting! Ellis Kempeners, medewerker Welzijn, vertelt in het artikel over de opzet en de bedoeling van deze vorm van dagbesteding voor ouderen. "Hier beleven bewoners en zelfstandig wonende ouderen een fijne dag met elkaar", vertelt Ellis. Piet Reinders is een van de deelnemers. Hij komt sinds een half jaar twee keer per week naar de Dagontmoeting bij Vincent Depaul. "Het is hier goed toeven", zegt hij. Vooral het ontmoeten van bekenden en dorpsgenoten spreekt hem heel erg aan.

Lees hier het complete interview

Door op de afbeelding te klikken kunt u het artikel downloaden.

FIJN magazine

Heeft u FIJN magazine niet ontvangen? Vraag er naar in ons zorgcentrum, wij hebben meerdere examplaren in huis.

Social media

Wist u dat u Zorgcentrum Vincent Depaul ook kunt volgen op social media? Volg ons via de icoontjes van Facebook, LinkedIn en Instagram in het footermenu helemaal onderaan deze pagina (in paarse vlak onder de titel: Volg ons). Op de social media plaatsen wij regelmatig berichten over onze activiteiten, nieuws, vacatures en vrijwilligerswerk.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.