woensdag 20 juni 2018

Onze koers voor de komende jaren 2018-2022

"Als iemand in zijn eentje droomt is het maar een droom. Wanneer velen samen dromen is dat het begin van een nieuwe werkelijkheid."

Met elkaar zetten we een koers uit voor de komende jaren. Daar hebben we een uitgebreid meerjarenbeleidsplan voor geschreven. Dat is een dik rapport. Daarom hebben we een handzame ‘Praatplaat’ ontwikkeld. Deze laat beknopt zien waar het volgens ons om draait. Wat ons betreft mag deze ‘Praatplaat’ ons inspireren en bij de les houden!

Praatplaat

De 'Praatplaat' hangt in posterformaat op verschillende plaatsen in het Zorgcentrum en hebben wij inmiddels verspreid onder onze medewerkers, de ondernemingsraad, de cliëntenraad, de Raad van Toezicht en Congregaties. Daarnaast overhandigen wij deze aan andere betrokken organisaties zoals de gemeente Peel en Maas, het Zorgkantoor en collega's uit ons netwerk. Iedereen die geinteresseerd is, kan onze koers voor de komende jaren bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.