Nieuwbouw

Zorgcentrum Vincent Depaul vernieuwt

Grenzend aan ons bestaande gebouw is een compleet nieuw gebouw gerealiseerd. Met in totaal 36 nieuwe zorgappartementen. De nieuwbouw is energieneutraal en sluit naadloos aan op het huidige gebouw. Als de nieuwbouw volledig in gebruik is genomen (naar verwachting begin 2023), worden de appartementen en gemeenschappelijke ruimtes van ons huidige gebouw gerenoveerd. Zo staat er straks een volledig nieuw Zorgcentrum met plaats voor 66 bewoners.

Royale appartementen en huiselijke sfeer

In de nieuwbouw behouden wij onze kenmerkende huiselijke sfeer. De appartementen zijn royaal en hebben allemaal een eigen badkamer, keukenblok en kastruimtes. Door de grote ramen is er veel lichtinval en heeft u uitzicht op de tuin. Bovendien is er een speciaal lichtplan ontworpen dat is afgestemd op het ritme van de bewoners. Er is veel loopruimte en er zijn gezellige hoekjes en zitjes waar bewoners zich met familie kunnen terugtrekken. Iedere etage heeft een grote centrale ruimte waar men elkaar kan ontmoeten en waar activiteiten plaatsvinden. De grote balkons zijn veilig en vanaf iedere etage toegankelijk.

De afbeeldingen zijn artist impressions van het interieur
 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.