Appartement

Als u in ons zorgcentrum komt wonen krijgt u bij ons een eigen appartement. Deze royale ruimte van gemiddeld 35 m2 is van alle comfort voorzien. Zo heeft iedere bewoner een eigen woon-slaapkamer met keukenblok en een eigen badkamer met douche en toilet.

 

Inrichting appartement

Het appartement kunt u naar eigen smaak en met uw eigen meubilair inrichten. Voordat een nieuwe bewoner zijn of haar intrek in een appartement neemt, wordt het appartement klaar voor gebruik opgeleverd. In alle appartementen hangen vitrages en gordijnen van Zorgcentrum Vincent Depaul. Uiteraard zijn er aansluitingen voor televisie, radio en telefoon aanwezig, evenals een zusteroproepsysteem. Door het hele gebouw is er Wifi. Een keer per week wordt het appartement door ons schoongemaakt, zoveel als mogelijk door dezelfde medewerker(s). Als u zelf nog werkzaamheden verricht, dan passen wij onze werkzaamheden hier uiteraard op aan.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.