Appartement en huiskamer

Ouderen die op de afdeling kleinschalig wonen verblijven beschikken over een eigen appartement. De royale appartementen zijn modern en van alle comfort voorzien. Zo heeft iedere bewoner een eigen woon-slaapkamer met keukenblok en een eigen badkamer met douche en toilet.

Het appartement kan men zoveel mogelijk naar eigen smaak en met eigen meubilair inrichten. Een speciaal bed en een nachtkastje behoren tot de standaardinrichting op de afdeling kleinschalig wonen en worden door het zorgcentrum geleverd. Uiteraard is er aansluiting voor televisie, telefoon en radio aanwezig, evenals een zusteroproepsysteem. Een keer per week wordt het appartement uitgebreid door onze huishoudelijke dienst schoongemaakt.

 

Huiskamer afdeling kleinschalig wonen

De afdeling kleinschalig wonen is verdeeld over twee etages en iedere etage heeft een eigen huiskamer. Een bewoner woont op een van de twee etages en maakt gebruik van de huiskamer op dezelfde etage. De bewoners hebben een eigen appartement in de directe nabijheid van de gezamenlijke huiskamer. Een groot deel van de dag verblijven de bewoners, maximaal 10, in de huiskamer. In de huiskamer wordt gezamenlijk gegeten en zijn er gedurende de dag diverse activiteiten.  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.