Gemeenschappelijke ruimtes

Binnen het zorgcentrum zijn er diverse gemeenschappelijke ruimtes waar u eventueel met uw bezoek gebruik van kunt maken. Een groot aantal van de activiteiten die wij organiseren vindt in deze ruimtes plaats. U leest hier meer over bij activiteiten.

   

Refter 

Bewoners en hun bezoek kunnen iedere dag terecht in de Refter voor een kopje koffie, thee, bouillon of melk. De refter is een gezellig ingerichte ruimte waar bewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Voor de bewoners zijn de warme dranken en melk gratis. Bezoekers wordt een kleine vergoeding gevraagd. In de ochtenduren, middaguren en regelmatig in de avonduren worden in de Refter activiteiten aangeboden door een medewerker welzijn en/of een vrijwilliger. Een keer per maand komen de kinderen van Kindercentrum Hoera spelen. Dit is voor iedereen altijd een vrolijke ontmoeting tussen de kinderen en de bewoners.
 

In de Refter organiseren we grotere activiteiten zoals muziekoptredens, sinterklaasviering, Kerstmis en de nieuwjaarsreceptie. Wekelijks wordt hier ook ‘Meer bewegen voor Ouderen’ gegeven.

Bibliotheek

Wij hebben een eigen bibliotheek waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het merendeel van de boeken heeft een groot lettertype, zodat iedereen de boeken kan lezen. Op dinsdagochtend komt een vrijwilligster met een selectie van boeken op een boekenkar langs de appartementen.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.