Gemeenschappelijke ruimtes

Binnen het zorgcentrum zijn er diverse gemeenschappelijke ruimtes waar u eventueel met uw bezoek gebruik van kunt maken. Een groot aantal van de activiteiten die wij organiseren vindt in deze ruimtes plaats. U leest hier meer over bij activiteiten.

   

Louisezaal 

Bewoners en hun bezoek kunnen iedere dag tussen 10.00 en 11.15 uur, ’s middags vanaf 14.30 uur en ’s avonds vanaf 19.30 uur terecht in de Louisezaal voor een kopje koffie, thee, bouillon of melk. De Louisezaal is een knusse huiskamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Voor de bewoners zijn de warme dranken en melk gratis. Bezoekers wordt een kleine vergoeding gevraagd. In de middaguren worden in de Louisezaal activiteiten aangeboden door een activiteitenbegeleider en/of een vrijwilliger. Een keer per maand komen de kinderen van Kindercentrum Hoera in de Louisezaal spelen. Dit is voor iedereen altijd een vrolijke ontmoeting tussen de kinderen en de bewoners.

U kunt de Louisezaal reserveren om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren met familie en vrienden.

Vincentiuszaal

In de Vincentiuszaal organiseren we grotere activiteiten zoals muziekoptredens, sinterklaasviering, Kerstmis en de nieuwjaarsreceptie. Wekelijks wordt hier ook ‘Meer bewegen voor Ouderen’ gegeven.

Bibliotheek

In de Louisezaal hebben wij een eigen bibliotheek waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het merendeel van de boeken heeft een groot lettertype, zodat iedereen de boeken kan lezen. Op dinsdagochtend komt een vrijwilligster met een selectie van boeken op een boekenkar langs de appartementen.

Refter

Tegenover de Louisezaal op de begane grond is de Refter. Deze ruimte grenst direct aan de tuin. Drie keer per dag wordt hier een maaltijd geserveerd. Regelmatig worden hier ook andere activiteiten georganiseerd zoals kienen of een modeshow.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.