Receptie/post

Receptie

Direct bij de hoofdingang vindt u de receptie. De receptie van Zorgcentrum Vincent Depaul is dagelijks geopend, ook in het weekend is er een receptioniste aanwezig. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag              8.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag               10.30 uur – 17.00 uur
Feestdagen                            10.30 uur – 17.00 uur

U kunt terecht bij de receptie voor:

  • ontvangst bezoekers
  • vragen
  • het bestellen van een taxi
  • het maken van een afspraak voor bv.de prikdienst

De receptioniste zal u graag verder helpen of doorverwijzen. Zij bezorgt tevens koffie/thee op het terras en houdt toezicht. Zo wordt de veiligheid en geborgenheid van bewoners gewaarborgd.

Post

Bij de receptie kunt u ook terecht voor het verzenden van uw post. U kunt bij de receptioniste postzegels kopen en uw post afgeven. Wij zorgen ervoor dat uw post verstuurd wordt. De inkomende post wordt door de receptie gesorteerd en in de brievenbussen in de Louisezaal gedaan.

Bij bewoners van de afdeling kleinschalig wonen wordt de post door de receptioniste en in overleg met de familie geselecteerd. De ‘gezellige post’ is voor de bewoner zelf is en overige post gaat naar de contactpersoon.

Als u een abonnement heeft op de krant, wordt de krant door de receptioniste in uw appartement bezorgd.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.