donderdag 25 april 2019

Wij starten met dagbesteding De Dagontmoeting

Sinds dit voorjaar biedt Zorgcentrum Vincent Depaul in Panningen ook dagbesteding aan voor mensen die niet in het zorgcentrum wonen. Bewoners van het zorgcentrum en zelfstandig wonende ouderen ontmoeten elkaar bij De Dagontmoeting. Wij bieden hier in eerste instantie van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur Dagontmoeting aan. Later wordt bekeken of dit wordt uitgebreid naar het weekend. Heeft u een indicatie dan bent u van harte welkom. Het aantal dagdelen gaat in overleg en is onder andere afhankelijk van de indicatie.

Samen een fijne dag beleven

Het is de bedoeling om samen een fijne en zinvolle dag te beleven. We ondernemen activiteiten zoals samen de krant lezen, muziek luisteren, handwerken, schilderen, een film kijken of wandelen. ’s Middags eten we samen een warme maaltijd en voor wie dat wil is het ook mogelijk om na afloop om 17.00 uur nog een boterham mee te eten. Als u het prettig vindt, kunt u tussendoor even rusten.

Heeft u belangstelling?

Wanneer u interesse of vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze Zorgbemiddelaar, Petra Niessen. Dat kan per e-mail via pniessen@vincentdepaul.nl of telefonisch. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag via telefoonnummer (077)  308 87 55.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.