donderdag 07 september 2017

Officiële opening kippenhok en mozaïek voor het prieeltje

Hoe fijn zou het zijn als het ‘oude’ kippenhok een opknapbeurt zou krijgen. Deze wens is door Ilse, een van onze medewerkers, in vervulling gegaan.

Ilse heeft een tijd geleden zorgcentrum Vincent Depaul opgegeven om genomineerd te worden als kandidaat voor de goede doelen-actie van Jumbo Panningen. En dankzij de vele stemmen heeft zorgcentrum Vincent Depaul € 500,- en een dag hulp van Ilse of Harold van Beek van Jumbo Panningen gewonnen!

Door het enthousiasme van diverse medewerkers en mensen uit Panningen kon het kippenhok op donderdag 7 september officieel geopend worden. De heer Peeters, bewoner van het zorgcentrum, verrichtte de openingshandeling door het kippenhok te openen en de kippen te voeren.

Daarnaast heeft Ilse van Beek (Jumbo Panningen) samen met bewoners mooie mozaïekvlinders gemaakt om het prieeltje naast het kippenhok op te fleuren.

Hartelijk dank: Jumbo Panningen en Ilse van Beek voor jullie inzet en financiële bijdrage. FIJN Magazine voor het plaatsen van een advertentie voor vrijwilligers. Martin Pubben voor de kippen. Welkoop Panningen voor de korting op diverse materialen. En natuurlijk alle medewerkers, vrijwilligers en bewoners die betrokken zijn bij de kippen. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.