Indicatie

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor wonen en zorg bij Zorgcentrum Vincent Depaul heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Uw huisarts kan u hier eventueel bij helpen. U krijgt een indicatie in de vorm van een Zorgprofiel, voorheen ook zorgzwaartepakket (ZZP) genoemd. Het Zorgprofiel geeft aan hoeveel zorg en ondersteuning u per week kunt krijgen en in welke vorm. 

Wachttijden

Hoe graag we dat ook willen: helaas is het niet altijd mogelijk om u direct de gewenste zorg te leveren. Zo kan het gebeuren dat u op een wachtlijst komt te staan. Het is helaas niet mogelijk om de exacte wachttijden actueel op de website te vermelden. Wilt u meer weten over de wachttijden, dan kunt u contact opnemen met ons zorgcentrum. Dit kan telefonisch of via het volgende e-mailadres: zorgbemiddeling@vincentdepaul.nl  
 
 
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.