Huisregels

In Zorgcentrum Vincent Depaul wonen en leven mensen met elkaar. Om dit samenleven en wonen voor iedereen zo prettig en aangenaam mogelijk te maken (en te houden) zijn er huisregels opgesteld. Deze regels hebben betrekking op zaken waar uw privéleven dat van anderen raakt. U kunt hierbij denken aan geluid, roken, het ontvangen van bezoek, gebruik van maaltijden en dergelijke. Sommige afspraken zijn vastgelegd in regels en protocollen, andere zijn gebaseerd op wellevendheid en verdraagzaamheid. De huisregels, evenals de openingstijden van de receptie, regels omtrent bezoek en post staan in onze informatiebrochure die u ontvangt bij het komen wonen in het zorgcentrum.

Veranderingen in de zorgvraag

In de periode dat u of uw familielid zorg afneemt bij Zorgcentrum Vincent Depaul kunnen er (ongevraagd) veranderingen in de zorgvraag optreden. Wij passen binnen onze mogelijkheden de zorg en/of dienstverlening in overleg met u op deze veranderingen aan. Er kunnen ook redenen zijn waarom u niet meer bij ons kunt wonen of wij geen zorg meer kunnen verlenen. Dit noemen wij inclusie- en exclusiecriteria. In alle situaties wordt zorgvuldig gehandeld, zowel bij veranderingen als wanneer er zich geen veranderingen voordoen. Wij overleggen met u of uw familielid en waar nodig worden andere disciplines, zoals de Specialist Ouderengeneeskunde of huisarts hierbij betrokken.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.